Mikrotalkum

Borotalco hintőpor

A Borotalco hintőport az olasz Turin tartomány finomra őrölt talkumkövéből állítják elő,
ami a világ legtisztább, természetben előforduló ásványai közé tartozik.

A Borotalco hintőpor tulajdonságai:

 • Nedvszívó

  A Borotalco hintőpor kellemes szárazságérzést és az egész testnek jó közérzetet biztosít. Laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják, hogy a Borotalco hintőpor a bőr felszínén jelentkező nedvességet és faggyúváladékot egyaránt felszívja. A Borotalco sokoldalú, nagyok és kicsik is használhatják. Akár fürdés, zuhanyozás vagy pelenkacsere után is. Segít a bőr hosszantartó szárazon tartásában azáltal, hogy felszívja a bőrredőkben és a hónaljban keletkező felesleges nedvességet.

 • Csillapító hatású

  A Borotalco por napi használata megelőzi a bőr kipirosodását és a gyulladást, amelyek a dörzsölődéskor és a bőr nedves pelenkával történő egész napos érintkezése során alakulnak ki. A Borotalco hintőpor használatakor a bőrön egy kidörzsölődés elleni védőréteg jön létre. Lemezes szerkezetének köszönhetően a por védőréteg hozzájárul ahhoz, hogy meggátolja vagy csillapítsa, különösen az újszülötteknél jelentkező viszketést vagy égő érzést.

 • Frissítő és bársonyos

  A bőrirritáció különösen akkor léphet fel, ha meleg az idő. Már egy kevés Borotalco hintőpor gondoskodik a friss közérzetről, felszívja a nedvességet, szárazzá, puhává, bársonyossá és kellemes illatúvá varázsolja a bőrt.

Borotalco unisex dezodorok

A Borotalco dezodor mikronizált talkummal gondoskodik az optimális izzadtságfelszívódásról.

A mikrotalkum a talkumkő feldolgozása során létrejövő, a világ egyik legtisztább, természetben előforduló ásványa. A mikrotalkumot különleges eljárás során nyerik ki, a végeredmény egy egyedülállóan finom por. Az így keletkező, nagyobb érintkezési felület optimális elnyelő képességet eredményez.

A Borotalco kettős hatása:

microtalco-img-2-2

Izzadásgátló + mikronizált talkum*

 • izzadságcsökkentés 48 órán keresztül
 • antibakteriális hatás
 • hozzáadott izzadtságfelszívódás az optimális hatásért

Talkum illat

 • Egyedülálló unisex illat

*Stick Invisible nem tartalmaz mikrotalkumot