• 1878

  1878

  Volt egyszer egy kis gyógyszertár Firenzében

  Az angol orvos, Henry Roberts felfedezi a Boro-talkum formulát: vajon el tudta-e akkoriban képzelni, hogy az általa készített fehér testpor az olaszok bőrét több mint öt generáción keresztül kényezteti majd?

 • 1904

  1904

  Csupa nosztalgia

  A Borotalco ezzel a nagy múlttal rendelkező zöld dobozzal meghódította Olaszországot, és beköltözött az olasz háztartásokba. Szinte minden olasz embert elfog a nosztalgia érzése, ha időközben megpillantja az igen ismertté vált dobozt.

 • 1915

  1915

  Borotalco az egész családnak

  A régi Borotalco plakátok a magas minőségű, természetes talkumpor kiváló tulajdonságait hirdették: nedvszívó, frissítő, valamint simává teszi a bőrt és ápolja azt. A finom Borotalco por a mai napig alkalmas mind a felnőttek, mind a csecsemők bőrének ápolására. Fedezze fel a Borotalco számos felhasználási módját itt

 • 1929

  1929

  Gyakran megpróbálták, de sohasem sikerült

  Ebben az időszakban sokan megkísérelték, hogy leutánozzák a sikereinket, ám a tapasztalatot és a hagyományt nem olyan egyszerű lemásolni. Továbbra is igaz, hogy: HA AZ NEM ROBERTS-TŐL VAN, AKKOR AZ NEM IS BOROTALCO! Így van?

 • '90-es évek

  90. léta

  A Borotalco termékcsalád megszületése

  1992-ben a Bolton csoport vette át a Borotalcot, és sikeresen vitte tovább a márkát ugyanolyan magas szintű minőségi igényre törekedve. Mindegy, hogy szappan, dezodor, tusfürdő vagy habfürdő – az egykori Borotalco illat megmaradt, és a mai napig kényeztet bennünket.

 • 1999-2003

  1999-2003

  Az egész testre kiterjedő jó közérzet

  Az új, természetes mikrotalkummal gazdagított Borotalco dezodoroknak köszönhetően manapság sok olasz igazán jól érzi magát a bőrében. A Borotalco gátolja az izzadást, és gondoskodik arról, hogy a bőr kellemesen száraz legyen.

 • 2004

  2004

  100 év és egy kicsit sem lett elavult!

  A kerek jubileum alkalmával a Borotalco egy kiállításon mutatta be, hogy a rohanó idő ellenére a hagyománnyal rendelkező márkák hosszú éveken keresztül képesek sikeresek maradni.

 • 2011-2012

  2011-2012

  Díjnyertes: a Borotalco Original spray

  logo-kassensturz 2011 – A Borotalco meghódítja Svájcot
  A Borotalco Original dezodor már nagyon rövid idő elteltével jelentős kitüntetésben részesült: a híres német-svájci műsor, a"Kassensturz" dezodor tesztjében, ez a deo érte el a legjobb eredményt.

  2012 – A Borotalcot bevezetik Szlovéniába logo-prod14
  Az egyedülálló illat és a dezodorok kitűnő hatása Szlovéniában is nagy sikert aratott: a Borotalco-t a Nielsen a 2014-es év termékének választotta.

 • Napjainkban

  Dnes

  Borotalco már Magyarországon is kapható.

  Az unisex "Borotalco Original", "Borotalco Invisible", "Borotalco Fresh" és " Borotalco White" dezodorok gazdagítják az izzadásgátló termékek hazai piacát.

Tudjon meg többet a Borotalco történetéről!