1878Volt egyszer egy kis gyógyszertár Firenzében...

A Borotalcum formuláját Henry Roberts angol orvos fedezte fel, és kifejlesztett egy természetes talkumból készült, finom testpúdert.

 

1904Tiszta nosztalgia

A Borotalco ezzel a történelmi zöld dobozzal hódította meg Olaszországot, és költözött először az olasz háztartásokba. Szinte minden olasz nosztalgiázni kezd, ha meglátja ezt a vintage dobozt.

1915Borotalco az egész család számára

Ezek a plakátok reklámozták a kiváló minőségű, természetes talkumot, annak minden kiváló tulajdonságával: nedvszívó képesség, frissítő, simító és ápoló hatás. A finom Borotalco por ma is tökéletes megoldás mind a felnőttek, mind pedig a csecsemők lágy bőre számára. Fedezze fel a számos lehetséges alkalmazást...

 

1929Gyakran kísérleteztek vele, de soha nem érték el

Ez idő alatt sokan kísérelték meg lemásolni sikerünket. De a tapasztalatokat és a hagyományokat nem olyan könnyű utánozni - az alábbiak továbbra is érvényesek: ha nem Roberts, akkor nem Borotalco. Igaz?

 

90-es évekA termékcsalád születése

1992-ben a Bolton-csoport vette át a hagyományos, sikeres olasz Borotalco márkát, és továbbra is ugyanazzal a magas minőségi igénnyel hozta forgalomba. Legyen szó szappanról, dezodorról, tusfürdőről vagy habfürdőről - a sokak által kedvelt Borotalco illat minden termékben ott van.

 

1999-2003Jóérzet mindenütt

Az új, természetes mikrotalkumot tartalmazó Borotalco dezodoroknak köszönhetően ma már sok olasz nagyon jól érzi magát. A Borotalco megállítja a verejtékezést és gondoskodik a kellemesen száraz bőrről.

 

2004100 éves, és cseppet sem öreg.

Borotalco e kerek évforduló alkalmából azt mutatja be egy kiállítás segítségével, hogy hogyan tudnak a hagyományos márkák több mint 100 év után is sikeresek maradni.

 

2011Eredményes terjeszkedés

Az egyedülálló Borotalco illat először ünnepelte sikerét Olaszországon kívül is. Borotalco sikeresen mutatkozik be Svájcban és Szlovéniában is.

 

2021A Borotalco meghódítja Magyarországot

A Borotalco márka 2021 óta gazdagítja Magyarország dezodor választékát. Jelenleg tízféle különféle dezodor típus létezik. Legyen akár izzadásgátló, vagy alumíniumsó-mentes változat - mindenki megtalálja a hozzá illő típust. A kedvenc azonban az összes Borotalco dezodor között az ORIGINAL - finom, púderesen unisex illatával.

 

Vintage

Időutazás

20-as évek

30-as évek

40-es évek

50-es évek